Προπονητικά Καμπ της Sports Tours Hellas για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στη Σκύρο

Η Sports Tours Hellas διοργανώνει δύο προπονητικά καμπ στo νησί της Σκύρου, με την συνεργασία του γνωστού ποδηλάτη από τις εθνικές ομάδες και τις νίκες του σε μεγάλους αγώνες Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας Παναγιώτη Σκυλοδήμου!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία που έχουν όλοι οι ερασιτέχνες ποδηλάτες και ποδηλάτισσες της Ελλάδας ,ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων τους, να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα παγκοσμίου κύρους και καταξίωσης .

Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς αφενός να γνωρίσετε τις διαδρομές των διεθνών αγώνων και αφετέρου να κάνετε προπόνηση με ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν το ποδήλατο και οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε Στις απογευματινές συναντήσεις θα ενημερωθείτε πάνω σε θέματα προπονητικής, τεχνικής αλλά και τακτικής στους αγώνες από έμπειρους ομιλητές.

Το πρώτο προπονητικό καμπ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 -23 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει 6 θεματικές πρωινές & απογευματινές ενότητες.

Το δεύτερο προπονητικό καμπ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 – 19 Απριλίου, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες συμμετοχής στο Skyros Cycling Challenge και στη μοναδική ευκαιρία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών της Δανίας, αρχές Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται στη πληρέστερη κατάρτιση σας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και στα δύο καμπ θα σας προσφερθούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία , οι οποίοι θα φροντίσουν ώστε ο σκοπός της επίσκεψης σας στο νησί, να πραγματοποιηθεί στο έπακρο.. Το όμορφο περιβάλλον του νησιού με τις διαδρομές φυσικού κάλλους του Παγκοσμίου κυπέλλου Ερασιτεχνών, η γραφική πόλη ,οι άνετες συνθήκες διαμονής και η ιδιαίτερη τοπική κουζίνα , συνθέτουν ένα σύνολο που πιστεύουμε ότι θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.

Περιγραφή: 3 διανυκτερεύσεις με σεμινάρια και προπονήσεις, σε ξενοδοχείο 4**** με ημιδιατροφή σε 2κλινο δωμάτιο σε μπουφέ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Καμπ

20/2 ή 16/04
Πρώτη συνάντηση γνωριμίας, στήσιμο των ποδηλάτων, ελαφριά απογευματινή προπόνηση εξοικείωσης και αναγνώρισης του χώρου.

21/2 ή 17/4
Πρωινό, έλεγχος ποδηλάτων, 10.00 προπόνηση, ελαφρύ σνακ μετά το τέλος της προπόνησης, 17.30-18.30 θεωρία για την ποδηλασία δρόμου ή προπόνηση στο γυμναστήριο. Βραδινό και κατόπιν ξενάγηση στην περιοχή.

22/2 ή 18/4
Πρωινό, έλεγχος ποδηλάτων , 10.00 προπόνηση, ελαφρύ σνακ μετά το τέλος της προπόνησης ,17:30-18:30 προπονητικά tips, ξενάγηση στην περιοχή και βραδινό.

23/2 ή 19/4
Πρωινό, έλεγχος ποδηλάτων, 09.30 ελαφριά προπόνηση, πλήρες μενού μετά το τέλος της προπόνησης, συνάντηση για την ολοκλήρωση του προγράμματος, ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις. Αναχώρηση.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ
Συνοδός στη διάρκεια των προπονήσεων και συνοδεία αυτοκινήτου
Tροφοδοσία κατά τη διάρκεια των προπονήσεων
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4**** με ημιδιατροφή σε μπουφέ. Η τιμή αφορά διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
Μεταφορά από και προς το λιμάνι ως το ξενοδοχείο, όπου κριθεί απαραίτητο
2 απογευματινές ξεναγήσεις στην πόλη για συνοδούς και αθλητές
2 απογευματινές συναντήσεις για προπονητική και tips συμμετοχής σε ποδηλατικούς αγώνες
Έκπτωση 5% στην εγγραφή για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών του 2015
Έκπτωση 10% στον αθλητή για το επόμενο καμπ που θα συμμετάσχει
Έκπτωση 20% στους συνοδούς

KΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 280 €
Δήλωση συμμετοχής έως 15 ημέρες πριν την έναρξη του καμπ. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε καμπ 15 άτομα.

Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται, ενοικίαση ποδηλάτου και σνακ από το ψυγείο του δωματίου. Για ειδικά αιτήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@uwct-skyros.gr ή στα τηλέφωνα: +30 6944575786 (Παναγιώτης Σκυλοδήμος) και +30 694 5532676 (Βαγγέλης Πετρουλάκης)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 9 = 17

Email
Print
WP Socializer Aakash Web