23ος Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.), διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού ποδηλατικό διήμερο στη Βόρεια Εύβοια το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.   Συγκεκριμένα το Σάββατο 25/04/2015 θα γίνει λαϊκός Αγώνας για Παιδιά σχολικής ηλικίας (6 – 17 ετών) περιφερειακά της πόλης της Ιστιαίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 9 χιλιομέτρων, με εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας και τερματισμό στο χωριό Βουτάς,     ενώ την Κυριακή 26/04/2015 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας αντοχής “23ος Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας”, μήκους 120 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό την Αιδηψό.

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις που αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις του διημέρου, και πάνω απ’ όλα ευχαριστεί τις δημοτικές  αρχές Ιστιαίας – Αιδηψού για την αμέριστη βοήθειά τους στη διοργάνωση.

Χορηγοί :  Δήμος Ιστιαίας/ Αιδηψού, ilion hotel &spa, Αιδηψός ΔΥΑΣ, BikeMe, Endura, My Athlete   Αθλοθέτης: Καφέ Απόλλων   Χορηγός Επικοινωνίας: MBike

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ