2ο ΜΙΝΙ CUP Mbike

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΜΙΝΙ CUPMbike 21-6-2015

Ο ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ & το Περιοδικό Mbike κάτω από την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη, την Κυριακή 21-6-2015 ποδηλατικούς αγώνες στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στο parking του Κατράκειου Θεάτρου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Κυριακή 21-6-2015

09.00-10.00 Άνοιγμα Γραμματείας επικύρωση συμμετοχών παραλαβή αριθμών αγώνα.

10.00 Τεχνικό Συνέδριο Αγώνων ( συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων)

10.30 Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες διαδοχικά ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στην διαδρομή που φαίνεται στο συνημμένο χάρτη της προκήρυξης.

Στην συνέχεια 30΄ μετά την λήξη του αγώνα χρονομέτρησης, θα διεξαχθεί ο αγώνας τύπου ταχύτητας 4Χ με γύρους πρόκρισης, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 32 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας από την ατομική χρονομέτρηση.

Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας 4Χ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τον αγώνα χρονομέτρησης στην πίστα της δεξιοτεχνίας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Τεχνικοί όροι αγώνων

Πρόκειται για τρεις αγώνες με γενική κατάταξη όπου μετρά η κατάκτηση της θέσης στο κάθε αγώνισμα & νικητής-τρια ανακηρύσσεται ο αθλητής-τρια με το μικρότερο άθροισμα με βάση την θέση κατάταξης, σε περίπτωση ισοβαθμίας νικητής-τρια ανακηρύσσεται ο αθλητής-τρια που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην ατομική χρονομέτρηση.

1ος αγώνας: Ατομική Χρονομέτρηση 1000 μέτρων με εκκίνηση κάθε 1΄ στην διαδρομή του συνημμένου χάρτη. Ισχύουν οι κανονισμοί ατομικής χρονομέτρησης. Δεν επιτρέπεται η χρήση αεροδυναμικών βοηθημάτων, όπως κράνη σταγόνες, κλειστοί τροχοί ή τροχοί με ακτίνες από ανθρακονήματα, αεροδυναμικές μπάρες, κορμάκια κλπ. Με ποινή αποκλεισμού.

2ος αγώνας: Αγώνας ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης. Αγώνας ταχύτητος 60 μέτρων από στάση σε άσφαλτο, σε τετράδες (σύστημα 4Χ). Οι 32 καλύτεροι χρόνοι του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης (8Χ4) θα προκρίνονται στις επόμενες φάσεις (προημιτελικά = 4Χ4, ημιτελικά = 2Χ4) μέχρι τον Τελικό για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο στην προκριματική φάση. Κατά την διάρκεια του σπριντ απαγορεύονται: Αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή ταχύτητας και η ορθοπεταλιές καθώς και κάθε επικίνδυνη κίνηση. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με υποβιβασμό θέσεως η αποκλεισμό.

3ος αγώνας: Ατομική Χρονομέτρηση στην πίστα Δεξιοτεχνίας, όπου συμμετέχουν οι 32 καλύτεροι χρόνοι του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ολοκληρώσει χωρίς λάθη όλη την διαδρομή που είναι σχεδιασμένη στον συνημμένο χάρτη. Κάθε παράβαση τιμωρείται με ποινή 5-10 δευτερολέπτων το ελάχιστο ανάλογα με την παράβαση.

Στους αγώνες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ συμμετέχουν μόνο ποδήλατα δρόμου (τύπου κούρσας), με την ανάλογη σχέση πατημάτων (6,10μ. δεκτό και ρυθμιζόμενο σαζμάν).

Στους αγώνες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ & ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ το ποδήλατο, όποιας μορφής και να είναι αυτό, θα πρέπει να τηρεί το μέγιστο ανάπτυγμα της κατηγορίας του συμμετέχοντα. (ΜΙΝΙ Μικρά και ΜΙΝΙ Μεγάλα 5,69μ.)

Δικαίωμα συμμετοχής

Έχουν όλοι οι αθλητές-τριες κάτοχοι δελτίων ΕΟΠ έτους 2015.

Δηλώσεις συμμετοχής

Θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 15-6-2015 στο emailkronos@sptableware.gr η στο iakovosgeo@hotmail.comΣωματείο που δεν συμπληρώσει την συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες, η δήλωση εκπροσώπου & προπονητή του συλλόγου που συμμετέχει είναι υποχρεωτική καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, ενώ οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για απώλεια αγωνιστικού ή άλλου υλικού.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. .

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποιήσεων στους αγώνες

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Ο 1ος νικητής-τρια κύπελλο – χρυσό μετάλλιο, 2ος αργυρό μετάλλιο & 3ος χάλκινο μετάλλιο, για όλες τις κατηγορίες.

Αγώνες Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα (Ξεχωριστές βραβεύσεις για τα αγόρια και κορίτσια)

Οι απονομές των νικητών θα γίνουν με την ολοκλήρωση των αγώνων όλων των κατηγοριών, οι αθλητές-τριες υποχρεούνται να προσέρχονται στις απονομές με την εμφάνιση της ομάδας τους.

Πληροφορίες για τους αγώνες

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 6947005060

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ 6945973119 


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 1 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web