Ανάβαση Παντοκράτορα 2015

Στις 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί αγώνας υπο την αιγιδα του ποδοσφαιρικού ομίλου Αστέρα Σπαρτύλα με την ονομασία “Ανάβαση Παντοκράτορα 2015″ και ώρα 11:00. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ θα λειτουργεί από τις 9.30 στον χώρο του κεντρικού πάρκινγκ στο εμπορικό . Από εκείνο το σημείο θα γίνει και η προεκκίνηση μήκους 15 χλμ μέχρι τον Ύψο όπου και θα δοθεί το ελεύθερο του Αγώνα.

Οι διαδρομές θα είναι δύο και θα ειναι οι εξης: η μικρή των 10 χλμ από το σημείο που θα δωθει το ελεύθερο του αγώνα και η μεγάλη των 17 χλμ που φτάνει λίγο πριν την κορυφή του βουνού.

Οι κατηγορίες που θα χωριστούν οι αθλητές είναι οι εξης: Για την μικρή διαδρομή: Open ανδρών γυναικών χωρίς ηλικιακό διαχωρισμό. Όσον αφορά την μεγάλη διαδρομή οι αγωνιζομενοι θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες : Πρωτη: Ανδρών Δευτερη: Open από 18 έως 40 Τριτη: 40+ και Τέταρτη: Γυναικών.

Η επιλογή είναι δική σας σε ποια κατηγορία θα τρέξετε.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα περιλαμβάνει και το φαγητό που θα ακολουθήσει πριν τις απονομές στο χωριό του Στρυνιλα.

Βραβεύσεις : ο πρώτος κάθε κατηγορίας Κύπελλο Μεταλιο και ο δεύτερος – τρίτος Μεταλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο κατάστημα Sea World στο παλιό λιμάνι για όσους είναι από Κέρκυρα και ηλεκτρονικά στο facebook στη σελίδα corfu cycling routes για όλους τους αλλους. Μαζι με την δήλωση συμμετοχής θα γίνει και παραλαβή του αριθμού του εκάστοτε αγωνιζομενου.

Τον αγώνα θα καλύψει για ακόμα μια φορά η ΕΜΕΔ ομάδα διάσωσης Κέρκυρας την οποία και ευχαριστούμε. Θα υπάρχει σηματοδοτηση καθ όλη την διαδρομή μέχρι τον τερματισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος είναι υπεύθυνος για την σωματική ακεραιότητα του.

Για τους φίλους που θα έρθουν εκτός Κέρκυρας τα δρομολόγια πλοίων θα τα βρουν στο 2661365200. Να βγάλετε εισιτήρια με επιστροφή ώστε να πάρετε καλύτερη τιμή.

Θα υπάρχουν αυτοκίνητα που θα αναλάβουν την μεταφορά προσωπικών αντικειμένων στον τερματισμό και στη συνέχεια στο λιμάνι για όσους δεν περάσουν με αυτοκίνητο.

Θα υπάρξουν προσπάθειες να μπει πάλι κάποιο δώρο σε κληρώση μετά το τέλος του αγώνα.

Καλό αγωνα να έχουμε σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα για ακόμη μια φορά.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − = 5

Email
Print
WP Socializer Aakash Web