Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Ποδηλατικό αγώνα της 28/10/2015 «Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας», που διοργανώνει ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στις κατηγορίες Masters, Ανδρών, Νέων, Γυναικών και Νεανίδων. Η αφετηρία είναι 500 μ. περίπου πριν από τον χώρο στάθμευσης του Τελεφερίκ Πάρνηθας (μετά από τις ταβέρνες της Λεωφόρου Πάρνηθας) με διαδρομή προς την κορυφή – μέσω Αγίας Τριάδας. Ο τερματισμός είναι στη συμβολή της αμαξωτής οδού ασφάλτου με τον καρόδρομο προς το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. ΑΘΗΝΩΝ. Η εκκίνηση του αγώνα είναι στις 10 π.μ. με διαδοχικές εκκινήσεις με μικρή χρονική διαφορά για όλες τις κατηγορίες. Η σειρά εκκίνησης των κατηγοριών θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο. Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων θα γίνονται στο email aopigasos@gmail.com με χρήση της φόρμας που έχει ήδη αναρτηθεί συνημμένη στη προκήρυξη, και επίσης συμπληρωματικά στην Γραμματεία του αγώνα στο χώρο εκκίνησης μέχρι μία ώρα προ του αγώνος. Η Γραμματεία θα λειτουργήσει από τις 8:00 ως τις 09:45 δίπλα στην αφετηρία του αγώνα. Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στον χώρο της Γραμματείας στις 9:00. Διευκρινίζεται ότι στη κατηγορία Masters θα γίνει ξεχωριστή βράβευση στην ατομική κατάταξη των αθλητών για τις κατηγορίες Α, Β και Γ. Κατά τα λοιπά ισχύει η αναρτηθείσα προκήρυξη του σωματείου για τον αγώνα αυτό.

Ήδη αρκετά σωματεία και αθλητές έχουν ξεκινήσει και υποβάλει δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα αυτό της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ, αναμένεται δε ότι θα αυξηθεί περισσότερο ο αριθμός των συμμετοχών στο παραδοσιακό αυτό αγώνα.

Σημαντικές είναι οι προσφορές για τον αγώνα αυτό από φίλους του αθλήματος της ποδηλασίας και του Σωματείου μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την City Clinic που διαθέτει το ασθενοφόρο για τον αγώνα αυτό, το κατάστημα ποδηλάτων Oxygen Cycles του κ. Στέλιου Τσελεπή, την εταιρεία των αφών Ι. Λάμπου, παστέλι Καλαμάτας, την εταιρία «Πίπης ο Κόσμος του Παιδιού» και Pupa’s Design (photography), καθώς και πολλούς φίλους του σωματείου μας που θα πλαισιώσουν ανιδιοτελώς την αγωνόδικη Επιτροπή για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί όλους, καθώς επίσης ευχαριστεί και την Τροχαία.

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ.