Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Χρονόμετρο – Λάρισα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Παραδρομος Εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης (περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 2χλμ.

Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες: 3χλμ.

Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 11χλμ.

Έφηβοι – Άνδρες – Μάστερ Όπεν: 22χλμ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

10:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
11:15 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες
11:50 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες
12:30 Έφηβοι – Άνδρες
13:30 Mάστερ – Όπεν

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π ή έχουν διεθνή δελτία UCI. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού, ατυχήματος ή τραυματισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την 14η Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο emailpgslarissas@gmail.com . Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατηγορία Μάστερ – ‘Οπεν για να συμμετέχει στον αγώνα έχει παράβολο 10 ευρώ που θα πληρωθεί στον χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση. Ο σύλλογος θα παραχωρήσει σάντουϊτς – νερό σε αυτές τις κατηγορίες.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.