Διασυλλογικός ΜΤΒ Όρος Μόβρης – Π.Ο. Πατρών

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Δύμης και τον Φυσιολατρικό Σύλλογο όρους Μόβρης «Η ΑΡΙΑ» διοργανώνει τον διασυλλογικό αγώνα στο όρος Μόβρης στον ΚΡΙΝΟ Κ. Αχαΐας.

ΠΟΛΗ : ΚΡΙΝΟΣ Κ. ΑΧΑΪΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 18 – 10 – 2015 ημέρα Κυριακή.

ΑΘΛΗΜΑ : ΜΤΒ ΑΓΩΝΙΣΜΑ : CrossCountry

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΠΑΙΔΩΝ – Π. ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Π. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ- ΜΙΝΙ (Μικρά – Μεγάλα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-2015 και ώρα 10.30. ΠΑΙΔΩΝ – Π. ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Π. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (45΄) 11.30 ΜΙΝΙ μεγ. (30 λεπτά) , 12.00 ΜΙΝΙ μικρά (20 λεπτά). Με το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής θα ενημερωθούν τα σωματεία για τις κατηγορίες που συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και τις τελικές ώρες εκκίνησης των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή απώλεια και φθορά ποδηλατικού υλικού.

ΟΡΟΙ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2015.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 14-10-2015 στο emailpopatras71@gmail.com . Για όποια πληροφορία στα τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β) .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ : Ο Π.Ο.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Δύμης και τον Φυσιολατρικό σύλλογο «Η ΑΡΙΑ» θα καλύψει το φαγητό μετά το πέρας των αγώνων, στους αθλητές και συνοδούς των αποστολών στον χώρο της εκκίνησης – τερματισμού στο πανέμορφο πάρκο Μόβρης. Σουβλάκια για τα παιδιά και Βραστό για τους μεγάλους.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

2ος – νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα. 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

4ος - 5ος – 6ος νικητής, δίπλωμα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Αλυτάρχης :Διαμαντόπουλος Σπύρος. Γραμματεία : Παππά Μ.

Έφ. Χρονομετρών : Διαμαντόπουλος Δημήτρης. Εφ. Αφίξεων: Κριτσωτάκη Μαρία.