ΜΤΒ Αγιοι Αποστολοι – Χανιά

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEKLINES διοργανώνει Διασυλλογικό αγώνα ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με την επωνυμία «MTB ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» στις 4/4/2015 στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων, στις κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ, Όπεν.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ : Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

15:30 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ αγώνας 15 min

15:45 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ αγώνας 30 min

16:15 ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ αγώνας 45 min

17:00 ΑΝΔΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ αγώνας 1h 30 min.

17:10 ΜΑΣΤΕΡ-ΟΠΕΝ αγώνας 45 min

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. Στους αγώνες κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών – τριών. Για τους αγωνιζόμενους ΟΠΕΝ μαθητές απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης του ιδίου (του κηδεμόνα αν πρόκειται για ανήλικο ότι επιτρέπει τη συμμετοχή στον αγώνα) περί καλής υγείας, και αποδοχής των όρων της προκήρυξης. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

OIKONOMIKOI ΟΡΟΙ: Για τους αγωνιζόμενους στις κατηγορίες ΟΠΕΝ κόστος συμμετοχής 5€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμέτοχής πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 3-4-2015 και ώρα 14:00 με email στο talosteam@gmail.com . Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο , 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας που συμπληρώνεται θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο , 5ο και 6ο δίπλωμα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ορφανουδάκης Κώστας τηλ. 6944426205 Φραγκιουδάκης Γιώργος τηλ. 6948882715


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 8 = 17

Email
Print
WP Socializer Aakash Web