Ποδηλατικό Διήμερο Λουτρακίου στις 12-13 Σεπτεμβρίου

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος, συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με το δήμο Λουτρακίου, ποδηλατικό – αγωνιστικό διήμερο στο Λουτράκι, το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13/9/2015.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12/9 θα γίνει ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης (Τ.Τ.) στη διαδρομή μήκους 12 χλμ, με εκκίνηση τη Λίμνη Βουλιαγμένης και τερματισμό τα Πίσσια, ενώ την Κυριακή 13/9 θα γίνει ο αγώνας Αντοχής μήκους 70 περίπου χιλιομέτρων, γύρω από την περιοχή του Λουτρακίου.

Ο αγώνας αντοχής, θα έχει προ-εκκίνηση 15 χιλιομέτρων και θα συνεχιστεί με τη μορφή σιρκουί στη διαδρομή Φλάμπουρο – Περαχώρα – Φλάμπουρο, μέρος της οποίας θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα αντοχής, μετράει βαθμολογικά στο Κύπελλο της Π.Ε.Π.Α. και στη συμμετοχή τους για την 27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα. Η όμορφη φύση της περιοχής, με τις εκπληκτικές εναλλαγές του καταπράσινου βουνού με τη θάλασσα και τη μαγευτική θέα του Κορινθιακού, θα αποτελέσουν για μια ακόμη φορά πεδίο αναμέτρησης των αθλητών κατηγορίας Masters της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων – και όχι μόνο.

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ.