Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας XC 2015 & Αγώνας Όπεν Protypo Gym – Bike Outlet

Κατεβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Στο Οχυρό της Ραφήνας, συνυπάρχουν το Σαββατοκύριακο 7-8/3 Πρωτάθλημα και Κύπελλο Αττικής. Την 2η αγωνιστική του διανύει το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας, αυτή την φορά μόνο για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ, αφού για τις κατηγορίες με αγωνιστικό δελτίο θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, στην ίδια ακριβώς τοποθεσία το Πρωτάθλημα Αττικής του 2015.

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής (ΕΠΟΣΚ) ανέθεσε την διοργάνωση στον Αθλητικό Όμιλο Θησέας, μετά από σχετικό αίτημα, του δραστήριου αθλητικού ομίλου. Σημαντική είναι η συμβολή του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου, ενώ για πρώτη φορά η Ραφήνα αναλαμβάνει να διοργανώσει τον σπουδαιότερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας για την περιοχή της Αττικής. Ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος, ο Γιάννης Ματθαιάσος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν οι τρεις νικητές των κατηγοριών ΟΠΕΝ, του πρώτου αγώνα που έγινε πριν λίγες μέρες στην Μάνδρα, και καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, έχοντας απέναντί τους αρκετούς διεκδικητές, αλλά και μια από τις πιο τεχνικές και απαιτητικές διαδρομές της Αττικής.

Οι δυο κατηγορίες OPEN X-PERT 19-39 και 40+ έχουν ως ονομασία, PROTYPO GYM Trophy και ο αγώνας της FUN ονομάζεται BIKE-OUTLET Trophy, προς τιμή των δύο βασικών χορηγών της εκδήλωσης.

Συνημμένο το link της φόρμας εγγραφής των αγώνων ΟΠΕΝ.