Την Κυριακή 5 Απριλίου το “2ο ΜΤΒ Πάνακρον”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ)-XCC “2ος ΜΤΒ Πάνακρον”

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου “Άτλας” διοργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι Μεγάλα Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Κορασίδες ,Παίδες, Έφηβους, Άνδρες, Μάστερ και Open στο Κτήμα Πάνακρον, στο Αμάρι,Ρεθύμνου.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Εκκίνηση όλων των κατηγοριών στο Κτήμα Πάνακρον.

10:00 Κατηγορία Μίνι Μικρά 0:20’ – Μίνι Μεγάλα 0:25’

10:30 Κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων – Κορασίδων 0:30’

11:00 Κατηγορία Παίδων 0:60’

12:00 Κατηγορία Εφήβων – Μάστερ και Όπεν

1:15’ – Ανδρών 1:30’

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. Kάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών. Για τους αγωνιζόμενους Open είναι απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας, και αποδοχής των όρων της προκήρυξης. Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους αγωνιζόμενους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ.

OIKONOMIKOI ΟΡΟΙ: Για τους αγωνιζόμενους στις κατηγορίες Μάστερ-Open κόστος συμμετοχής 5€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμέτοχής των σωματείων πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 03-04-2015 και ώρα 18:00 με email στο pasrethymno@yahoo.gr. Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες και Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.