Και πάλι επιτυχίες για τον <Μαχητή> Σερρών

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα ΜΤΒ στα Σκόπια (FYROM) από τους τοπικούς φορείς και με πολλές συμμετοχές από τις χώρες : Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Κύπρο και Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αθλητές τρέξανε σε μια σχετικά μικρή αλλά απαιτητική διαδρομή μήκους 4km περίπου (κυκλική), με λάσπη και αρκετά τεχνικά περάσματα σε υψόμετρο 1000m στον λόφο με τον Σταυρό της χιλιετηρίδας, νότια της πόλης των Σκοπίων.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας πλαισίωναν 11 αθλητές διαφόρων κατηγοριών. Ο αθλητής του <> Σερρών Γκόγκας Γεώργιος εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατηγορία παίδων ανάμεσα σε 19 ποδηλάτες. Ο πρώτος αθλητής από την Σερβία διένυσε 3 στροφές και κατέγραψε χρόνο 49’57’’ ενώ ο Γκόγκας ήταν πίσω του 2’58’’ και πίσω από τον 5ο αθλητή από την Κύπρο μόλις 35’’. Να σημειωθεί πως ήταν πρώτος ανάμεσα στους έλληνες αθλητές της κατηγορίας του και με σημαντική χρονική διαφορά. Τέλος Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη αλλά και στην Κατηγορία Νέων (U23) κατέλαβε ο ταλαντούχος έλληνας αθλητής από την Θεσσαλονίκη Αντωνιάδης Δημήτριος, ολοκληρώνοντας τις 6 στροφές σε χρόνο 1 ώρα 29’ 17’’, μέλος της ελληνικής επαγγελματικής ομάδας MTB, Sfendami Mountain Festival (SMF). Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, Το Σάββατο το πρωί διεξήχθη αγώνας MTB open με αρκετές συμμετοχές και ο Τσισμετζόγλου Κωνσταντίνος, μέλος του <> Σερρών κατέλαβε την 8η θέση στην πολύ απαιτητική και ανηφορική διαδρομή των 16 km ανάμεσα σε 30 αθλητές.

Επίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώνουμε την έναρξη του τμήματος “μικρών ποδηλατών” του <> με τις πρώτες προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου και με την υποστήριξη νέων προπονητών αλλά και των σπουδαίων αθλητών του Συλλόγου μας που με την εμπειρία τους θα μυήσουν τους μικρούς ποδηλάτες στα καταπληκτικά αγωνίσματα της ποδηλασίας δρόμου και ποδηλασίας βουνού. Πληροφορίες υπάρχουν στην σελίδα του Συλλόγου : (facebook) Μαχητής Σερρών και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6948 044 061 (Άγγος Στέφανος – Πρόεδρος), 6988 248 994 (Αθηνά Αργυροπούλου – Προπονήτρια) και στα email : dom3395@teiser.gr και maxitisserres@hotmail.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 5 = 7

Email
Print
WP Socializer Aakash Web