Ανακοίνωση Π.Ο. Πάτρας

Στις 02-12-2015 κατατέθηκε στην Ομοσπονδία Ποδηλασίας ο απαιτούμενος εκ του Καταστατικού αριθμός, έγγραφων προτάσεων μομφής κατά της λειτουργίας της Διοίκησης, όπως πρόσφατα με επιστολή του ζήτησε ο Πρόεδρος κ. Τερζής, σε μια προσπάθεια αποφυγής δικαστικών περιπετειών που όλοι απευχόμαστε για το άθλημά μας.

Αναμένουμε λοιπόν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Τερζή, να τηρήσει την δέσμευσή του και να προχωρήσει στην σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με την επιθυμία των Σωματείων-Μελών.

Προσωπικά θα ήθελα να καλέσω τον Θανάση Τερζή να συμβάλει στην ομαλότητα και ναπροχωρήσει στην υποχρεωτική εκ του Καταστατικού μας προσφυγή στην κρίση του ανωτέρου Οργάνου , αποφεύγοντας τους διχασμούς και τις αντεγκλήσεις μεταξύ των Μελών μας. Η ποδηλασία αυτές τις στιγμές θέλει ηρεμία και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να είναι όλες οι προσπάθειες μας.

Τέλος, απευθύνω πρόσκληση σε όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία, να συνταχθούν στο πλευρό μας, σε μια πορεία νέας αντίληψης και προοπτικής βασισμένης στο τρίπτυχο: Διαφάνεια, Ισότητα, Ανάπτυξη.

Πάτρα 4 Δεκεμβρίου 2015

Βασίλης Διαμαντόπουλος