Δελτίο τύπου του Π.Ο.Η. Κάστρο μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έγινε καταστατική και εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Π.Ο.Η. Κάστρο. Στην καταστατική αυτή συνέλευση, ομόφωνα αποφάσισαν όλοι οι παρόντες να τροποποιήσουν το καταστατικό του σωματείου διευρύνοντάς το πέραν του καθαρά αγωνιστικού-αθλητικού και σε αυτό που έχει ως αντικείμενο δράσεις στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας, του περιβάλλοντος και της οικολογίας. Ενημερώθηκε το σώμα ότι την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου αναχωρούν για την Ιταλία, ο πρόεδρος Σαρρής Νώντας, ο Κεφαλάκης Στέλιος και ο Σαρρής Μιχάλης, όπου θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Πανιταλικής Ομοσπονδίας Φίλων του Ποδηλάτου, από όπου θα αντλήσουν απόψεις διότι όπως παρουσιάστηκε και τις προηγούμενες ημέρες και στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.Π. Προχωράμε πλέον και στην Ελλάδα στην ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων του Ποδηλάτου. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα του ταξιδιού στην Ιταλία ανέλαβε η Deltanet Travel του Μιχάλη Βαμιεδάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για πολλαπλή φορά, διότι όπως ξέρουμε είναι αυτός που στηρίζει τον αθλητή μας Βολικάκη Χρήστο που ήδη έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στις εκλογές αυτές, εμείς ως Π.Ο.Η. Κάστρο με πάγια τακτική δεν διαχωρίζουμε τους τακτικούς και τους αναπληρωματικούς συμμετείχαν 17 συνολικά άτομα, που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον μέσα στην οικογένεια των φίλων του Π.Ο.Η. Κάστρο. Τους ευχαριστούμε όλους, ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πορεία μας τους γονείς των αθλητών, τους αθλητές και σαφώς και όλους τους προπονητές που έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα στην ακαδημία. Την ευθύνη της Γενικής Συνέλευσης αυτής την είχαν τρεις έμπειροι Ηρακλειώτες, ο κος Κοτσυφάκης Αντώνης, ο κος Φραγκιαδάκης Μιχάλης και ο κος Βαρβεράκης Κώστας τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκλογική διαδικασία. Ανοιχτή πρόσκληση του Π.Ο.Η. Κάστρο, όχι μόνο στα αθλητικά αγωνιστικά σωματεία αλλά και σε όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που έχουν ως πρόσημο την οικολογία, το περιβάλλον και σαφώς την βιώσιμη κινητικότητα.